Naar homepage
TinekeShow

zaterdag 19 december

  1. Nieuwschevron right
  2. zaterdag 19 december

Het weekend begint pas als je zaterdagmiddag tot 10 kunt tellen! Dat doe je gezellig samen met Tineke, Je hoort dan natuurlijk veel blijmakers, verzamelaars en de beste muziek!

Zaterdag 19 december

TinekeShow op zaterdag betekent één groot feest! Je kunt je blijmaker doorgeven door een app'je te sturen naar de studio, bellen mag natuurlijk ook! Dat kan via 0800-3000 555

Verder speelt Tineke de 3-in-1, een spelletje waarin je drie platen hoort over één onderwerp. Je kunt, als je wint, fantastische prijzen winnen! Ook belt Tineke elke week met Bouke van Gelderen, met hem duikt ze de Nederbeatgeschiedenis in.
TinekeShow op zaterdag betekent ook een gezellige artiest te gast. Aanstaande zaterdag komen Desray en Jan Kanis op bezoek. Samen hebben ze een kerstsingle uitgebracht! Hij heet "Home For Christmas Day", en aanstaande zaterdag spelen ze die single live in TinekeShow.

We mogen helaas nog geen publiek in de studio ontvangen, wel kun je thuis meegenieten van het optreden! Natuurlijk via de radio, maar ook via de Facebookpagina van TinekeShow.