Naar homepage
TinekeShow

Zaterdag 12 juni: Erik Mesie

foto: YouTube-kanaal Erik Mesie
  1. Nieuwschevron right
  2. Zaterdag 12 juni: Erik Mesie

Het weekend begint pas goed als je zaterdagmiddag tot 10 kunt tellen! Dat doe je gezellig samen met Tineke. Je hoort dan natuurlijk veel blijmakers, verzamelaars en de beste muziek!

Zaterdag 12 juni

TinekeShow op zaterdag betekent één groot feest! Ook op deze zaterdag kun je je blijmaker doorgeven door een appje te sturen naar de studio, bellen mag natuurlijk ook! Dat kan via 0800-3000 555.

Verder speelt Tineke de 3-in-1, een spelletje waarin je drie platen hoort over één onderwerp. Je kunt fantastische prijzen winnen! Ook belt Tineke elke week met Bouke van Gelderen, met hem duikt ze de Nederbeatgeschiedenis in.

Elke TinekeShow ontvangt Tineke een leuke artiest die komt optreden! Deze week is Erik Mesie te gast bij Tineke. In de jaren '80 was hij de frontman van popband Toontje Lager, waarmee ze met onder meer Stiekem Gedanst een hit scoorden. Nadat de band in 1985 werd opgeheven, begon Mesie een solocarrière. In 1986 werd Zonder Jou, een bewerking van het Duitse nummer Ohne Dich, een Top-10 hit. Nog steeds treedt Mesie op voor publiek.

TinekeShow