Naar homepage
TinekeShow

Zaterdag 19 juni: Rick de Leeuw

foto: YouTube-kanaal Rick de Leeuw
  1. Nieuwschevron right
  2. Zaterdag 19 juni: Rick de Leeuw

Het weekend begint pas goed als je zaterdagmiddag tot 10 kunt tellen! Dat doe je gezellig samen met Tineke. Je hoort dan natuurlijk veel blijmakers, verzamelaars en de beste muziek!

Zaterdag 19 juni

TinekeShow op zaterdag betekent één groot feest! Ook op deze zaterdag kun je je blijmaker doorgeven door een appje te sturen naar de studio, bellen mag natuurlijk ook! Dat kan via 0800-3000 555.

Verder speelt Tineke de 3-in-1, een spelletje waarin je drie platen hoort over één onderwerp. Je kunt fantastische prijzen winnen! Ook belt Tineke elke week met Bouke van Gelderen, met hem duikt ze de Nederbeatgeschiedenis in.

Elke TinekeShow ontvangt Tineke een leuke artiest die komt optreden! Deze week is Rick de Leeuw te gast bij Tineke. In 1980 begon De Leeuw zijn muziek-carrière als zanger en schrijver in de Nederlandse rockgroep Tröckener Kecks. De band maakte tot 2001 nummers als Nu of nooit, Met hart en ziel en Het komt nooit meer goed. Ook is De Leeuw schrijver, is hij in het theater te zien en presenteerde hij een radioprogramma bij de Vlaamse radiozender Radio 1, waarin hij Nederlandse nummers ten gehore gebracht.

TinekeShow