Naar homepage
TinekeShow

Zaterdag 15 mei: Kayak

foto: MAX
  1. Nieuwschevron right
  2. Zaterdag 15 mei: Kayak

Het weekend begint pas goed als je zaterdagmiddag tot 10 kunt tellen! Dat doe je gezellig samen met Tineke. Je hoort dan natuurlijk veel blijmakers, verzamelaars en de beste muziek!

Zaterdag 15 mei

TinekeShow op zaterdag betekent één groot feest! Ook op deze zaterdag kun je je blijmaker doorgeven door een appje te sturen naar de studio, bellen mag natuurlijk ook! Dat kan via 0800-3000 555.

Verder speelt Tineke de 3-in-1, een spelletje waarin je drie platen hoort over één onderwerp. Je kunt fantastische prijzen winnen! Ook belt Tineke elke week met Bouke van Gelderen, met hem duikt ze de Nederbeatgeschiedenis in.

Elke TinekeShow ontvangt Tineke een leuke artiest die komt optreden! Deze week komt de band Kayak op bezoek bij Tineke. In 1972 is de progressieve rockband opgericht door Ton Scherpenzeel en Pim Koopman uit Hilversum. Na vele albums, behaalden ze uiteindelijk met de single Ruthless Queen (1979) een hoge plek, namelijke de 6e plek, in de Top 40. Inmiddels treedt de band nog steeds op, maar bestaat de formatie nu uit Bart Schwertmann op zang, Marcel Singor op gitaar en zang, Kristoffer Gildenlöw op bas en zang en Hans Eijkenaar op drums.

Helaas mogen we nog geen gasten uitnodigen, wel kun je live meekijken via de Facebookpagina van TinekeShow. Dat is leuk, want dan kun je tijdens het optreden precies zien wat er allemaal gebeurt en meeluisteren!

Tot zaterdag 15 mei, bij Omroep MAX, op NPO Radio 5 én op Facebook! Gezellig!