Spelletjes

Win het NPO Luister Podcastkwartet

foto: NPOfoto: NPO
  1. Nieuwschevron right
  2. Win het NPO Luister Podcastkwartet

20 t/m 26 juni is de Week van de Podcast! Maak hier kans op een kwartetspel rondom de mooie podcasts van de NPO.

Bezoek het NPO Podcastevent

Op zondag 26 juni 2022 organiseert de NPO als afsluiter van de Week het Podcastevent!

TivoliVredenburg is die dag tot de nok toe gevuld met opnames, mogelijkheden om vragen te stellen aan makers en het uitwisselen van gedachten met andere luisteraars. Ook NPO Radio 5 is vertegenwoordigd.

Bekijk het NPO Podcastevent programma en koop tickets

Win een NPO Podcastkwartet

NPO Luister Kwartetspel

foto: NPO

In het spel komen verschillende podcastcategorieën voorbij, van fictie tot cultuur en persoonlijke verhalen.

Van De Leeuw Lult Verder tot We Hebben Ruzie en Eerst Dit: Ook series van NPO Radio 5 vind je tussen de kaarten... Uren plezier gegarandeerd!

Kans maken? Vul het onderstaande formulier in:

Wat is een podcast?

Een podcast kan van alles zijn: Een interview met een bekende Nederlander, een spannend hoorspel, een documentaire over een artiest of een achtergrondreportage. Sommige podcasts zijn series met een begin en einde, anderen staan op zichzelf. Ook verschillen podcasts in lengte, van 10 minuten tot langer dan een uur!

Wanneer je je in een app abonneert op een podcast krijg je bij nieuwe afleveringen een handige melding dat er een nieuwe aflevering voor je klaar staat. Deze kan je dan downloaden en beluisteren wanneer je wilt.

Je vindt podcasts inmiddels op verschillende sites, platforms en apps, zoals op deze site, de NPO Radio 5 app of via andere podcast aanbieders zoals o.a. Spotify, Apple Podcasts, NPO Luister en Google Podcasts.