'Take Me Home, Country Roads'


van John Denver

12 oktober 2017 07:23

20 jaar geleden, op 12 oktober 1997, overleed John Denver. Wij eren hem met 'Take Me Home, Country Roads'.

"Almost heaven, West Virginia..." 

​Op 12 oktober 1997 stort John Denver, met zijn eenmotorige vliegtuig, neer in Monterey Bay voor de kust van Californië. Hij is slechts 53 jaar geworden. John Denver stond in 2016 maar liefst tien keer in de Evergreen Top 1000, zo ook met 'Take Me Home, Country Roads' op nummer 116. Denver schrijft dit nummer niet helemaal zelf. Sterker nog, hij is zelfs nog nooit in West-Virginia geweest wanneer hij het nummer opneemt. Luister hieronder: Foto omslag: ANP


Laat een reactie achter
Plaats reactie4 reacties

Geschreven door:  

Esther van Berkel-Bo

12 oktober 2017 - 22:47 uur

Mooie herinneringen aan, met mijn ouders op vakantie, en later op vakantie met mijn gezin.Heerlijk om hard mee te zingen in de auto.


Geschreven door:  

Freddy Wielandt

12 oktober 2017 - 17:27 uur

Mooi en helder op mijn 2 Bose- Companion Luidsprekers, aan de Laptop Dank U !!


Geschreven door:  

Antoinette Breuseker

12 oktober 2017 - 12:04 uur

Zo'n 2 jaar geleden - ik was een fanatieke radio 2 luisteraarster - totdat ene Ekdom smorgens het luchtruim vulde - en ik weer CD's in de auto ging draaien en daar was dan ook het dubbel live album van John Denver (die ik al heel lang had) en wat ben ik weer gaan genieten van die stem en de prachtige songs die daar op staan; daar zouden best eens wat meer andere nummers dan reeds standaard worden gedraaid. Bijvoorbeeld "Boy from the Country" dat is van een schoonheid !! Ben trouwens nu superfan van Radio 5 ; moet alleen nog een DAB autoradio, maar voordeel is dat ik weer naar goede CD's kan luisteren. What's the world without music ?


Geschreven door:  

Paul Rekker

12 oktober 2017 - 10:17 uur

Hallo,
onder het bericht van John Denver staat geen link naar een luisterfragment . Het bericht eindigt met: "...West-Virgin ia geweest wanneer hij het nummer opneemt. Luister hieronder: "
maar helaas... ik kan daaronder niets luisteren.
Groeten, Paul Rekker