Volg Jeroen op social media


Meer van het programma weten? Zet ons in je tijdlijn!Om dit Facebook-bericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.Om deze Twitter-post te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.


Laat een reactie achter
Je moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement

Plaats reactie7 reacties

Geschreven door:  

Hendrik

5 dagen geleden - 01:10 uur

Jeroen van Inkel, ik heb mij mateloos geërgerd aan de manier waarop jij de ouderen die auto rijden wegzet in je programma op vrijdag 15 juni tegen 8.30. Je moet je schamen!! Jij denkt dat je de coureur kunt uithangen maar een coureur is nog geen autorijder.


Geschreven door:  

Dave Gerrits

13 juni 2018 - 12:55 uur

Beste Jeroen,

Ik stuur u deze mail omdat wij graag de aandacht bij u willen vragen om onze 4 jarige zoon Daan. Daan is nu 4 jaar en heeft een zeldzame chromosoom 8 afwijking. Daan kan niet zelfstandig zitten, niet staan, niet lopen en niet praten. Zijn ontwikkeling zit op 6 tot 8 maanden. Daarnaast heeft Daan problemen met zijn prikkelverwerki ng, heeft hij epilepsie, en is hij slechtziend door de nystagmus. Nystagmus is zeg maar het continu bewegen van de ogen van links naar rechts.
Wij als ouders verzorgen Daan 24 uur per dag en 7 dagen in de week. En Daan kan ook niet zonder deze zorg. Daan is een kindje dat 24 uur zorg nodig heeft. Wij wonen in een aangepaste eengezinswoning . En Daan heeft ook een groot aantal hulpmiddelen. Een aangepast bed, bad, stoel, rolstoel, zoef zoef enzovoort.
Half februari zijn wij een crowdfunding gestart voor de noodzakelijke rolstoelbus. Deze is inmiddels hard nodig om Daan nog verantwoord te kunnen vervoeren. Wij hebben ook geprobeerd om het vervoeren van Daan in de huidige situatie te filmen, deze video staat op de website www.wieisdaan.nl Wat hij laat zien in de huidige situatie is dat Daan bij het in en uit de auto stoel tillen, heel veel frustraties toont. Schreeuwen, huilen, hoofdbonken. Daarnaast is het voor ons als ouders ook een hele klus. Hierbij spelen het gewicht en de lengte van Daan een rol. Hij weegt 17+ KG en hij is nu ongeveer een meter lang. En dan nog niks gezegd over de rolstoel die in en uit de auto getild moet worden. Deze heeft een vast frame en is dus niet inklapbaar.

Graag willen wij u vragen of u Daan zijn verhaal en zijn actie bijvoorbeeld zou willen delen op uw social media, om zo de aandacht te vergroten.
Heeft u vragen? Stel ze gerust.
Alvast bedankt dat u de tijd heeft genomen om deze mail te lezen.

Wij horen graag van u.
Met vriendelijke groet,
Dave Gerrits & Heidi Hooiveld
http://wieisdaan.nl
https://www.facebook.com/wieisdaan/


Geschreven door:  

Marha

19 februari 2018 - 10:15 uur

Na alle reacties van afhakende luisteraars bij "je dag is goed" van Jeroen van Inkel , probeerden wij vandaag ook maar weer eens te luisteren ivm de week van de jaren 60.
Jeroen, beperk je tot het zingen van "Lineman" inderdaad tot de beslotenheid van je eigen auto en We kunnen ook zonder jouw gekreun bij de aankondiging van " I can't help myself" van de Four Tops. (net voor het nieuws van 9 uur)
Helaas is er tussen 7 en 10 uur nog steeds niets veranderd bij omroep Max.
Dus ook wij blijven bij NPO5 weg tot 10 uur. Jammer van de 3 uurtjes gemiste muziek in deze week van de jaren 60.(maar bij radio10 halen we dat wel weer in)

Om 10 uur zijn we weer terug bij NPO5 voor Hans Schiffers met de Arbeidsvitamine n en uiteraard de Week van de jaren 60.


Geschreven door:  

Paula Bos

29 januari 2018 - 14:00 uur

Dit is geen programma voor NPO5 op de vroege morgen vreselijk, Jeroen zal best goed zijn maar niet op NPO5


Geschreven door:  

Harm

11 januari 2018 - 19:33 uur

Ik luister elke ochtend in mijn auto (al sinds het begin van Wekker Wakker) zo'n 40 á 45 minuten naar Radio 5. Dat was met wekker wakker geen straf. Nu zit Jeroen van Inkel op dat tijdstip, en eerlijk gezegd: dat valt me niet mee. Want van het soort radioprogramma dat van Inkel maakt bestaan er al 36 in de ochtend. Wekker Wakker was vrij uniek. Ik ben bang dat Radio 5 steeds meer op een soort Radio 2 zal gaan lijken. Jammer dat radio 5 heeft gekozen voor een Deejay i.p.v. een presentator of presentatrice. Mijn DAB-tje staat inmiddels op de regionale omroep Radio-M.


Geschreven door:  

Evert Van der Wall

11 januari 2018 - 19:10 uur

Beste Jeroen
Je muziek is in het algemeen best leuk maar kun je die rare manier van praten proberen af te leren? Al je collega's bij Max praten gewoon en niet zo nerveus en hakkelend! Echt heel vervelend om naar te luisteren. Beterschap!


Geschreven door:  

Jacqueline

4 januari 2018 - 09:49 uur

Het gaat elke dag. Moest erg wennen maar nu lukt het me!

Beste Jeroen,

Alles heeft zijn tijd nodig!

En mijn man Ton vindt u zéér goed Jeroen!
En............. we zijn NIET BEJAARD MAAR MINDER JONG!!!!!!!!!!
DENK DAAR AAN: DE OMROEP IS EN BLIJFT MAX...............TOCH!
JACQUELINE EN TON GROETJES UIT LOON OP ZAND!