Volg Jeroen op social media


01 januari 2018 13:15

Meer van het programma weten? Zet ons in je tijdlijn!Om dit Facebook-bericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.Om deze Twitter-post te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.


Laat een reactie achter
Plaats reactie3 reacties

Geschreven door:  

Harm

11 januari 2018 - 19:33 uur

Ik luister elke ochtend in mijn auto (al sinds het begin van Wekker Wakker) zo'n 40 á 45 minuten naar Radio 5. Dat was met wekker wakker geen straf. Nu zit Jeroen van Inkel op dat tijdstip, en eerlijk gezegd: dat valt me niet mee. Want van het soort radioprogramma dat van Inkel maakt bestaan er al 36 in de ochtend. Wekker Wakker was vrij uniek. Ik ben bang dat Radio 5 steeds meer op een soort Radio 2 zal gaan lijken. Jammer dat radio 5 heeft gekozen voor een Deejay i.p.v. een presentator of presentatrice. Mijn DAB-tje staat inmiddels op de regionale omroep Radio-M.


Geschreven door:  

Evert Van der Wall

11 januari 2018 - 19:10 uur

Beste Jeroen
Je muziek is in het algemeen best leuk maar kun je die rare manier van praten proberen af te leren? Al je collega's bij Max praten gewoon en niet zo nerveus en hakkelend! Echt heel vervelend om naar te luisteren. Beterschap!


Geschreven door:  

Jacqueline

4 januari 2018 - 09:49 uur

Het gaat elke dag. Moest erg wennen maar nu lukt het me!

Beste Jeroen,

Alles heeft zijn tijd nodig!

En mijn man Ton vindt u zéér goed Jeroen!
En............. we zijn NIET BEJAARD MAAR MINDER JONG!!!!!!!!!!
DENK DAAR AAN: DE OMROEP IS EN BLIJFT MAX...............TOCH!
JACQUELINE EN TON GROETJES UIT LOON OP ZAND!