Dating: Rob zoekt een vrouw


Dating

Vijf vrouwen kwamen naar de studio

Er reageren vijf enthousiaste vrouwen op de oproep van Rob. Een diverse groep vrouwen met ieder een eigen reden om met Rob te willen daten. Ze nemen de moeite om Rob in de studio te ontmoeten. Hij krijgt met iedere vrouw de tijd om rustig kennis te maken, om vervolgens te bepalen met wie hij op date wil. Hij heeft met iedereen informatie uitgewisseld, neemt hun telefoonnummers mee naar huis en belt ze binnenkort om te laten weten wat zijn keuze zal zijn… Zal er een vrouw voor hem tussen zitten?

Het verhaal
Rob noemt zichzelf een oude zeebonk, een man die via Den Haag en Amsterdam in Purmerend terecht is gekomen. Alwaar hij een rijk sociaal leven heeft. Veel vrienden, hij trekt er veel op uit. Fietst de bergen, reed naar Santiago de Compostela. En dan onderweg kamperen. Natuurlijk, fit. Dat zou hij het liefst ook met een vrouw doen. Maar hij realiseert zich dat hij dan overvraagt. “Een keertje samen op de fiets van Amsterdam is ook maar 17 kilometer.” En de vrouwen die hij meemaakte hadden het ook niet zo op kamperen.

Dit is ook maar een beeld, een voorstelling van een toekomst met weer iemand samen. Twaalf jaar geleden is hij gescheiden van zijn grote liefde. Later kreeg hij een nieuwe relatie. De romanticus wilde haar eens verrassen met brandende waxinelichtjes die samen een hart vormden, komt de vriendin uit de badkamer & blaast gelijk dat hele spektakel uit.

Rob heeft jaren niet aan een relatie gedacht, hij leefde eroverheen, maar moet nu bekennen dat hij de intimiteit mist.  

Dating: Rob Valk zoekt sportieve vrouw

Dating: Rob Valk zoekt sportieve vrouwLaat een reactie achter
Je moet minimaal 16 jaar zijn om deel te nemen aan deze dienst. Wil je meer informatie over hoe NPO omgaat met je gegevens, lees dan ons privacy statement

Plaats reactie2 reacties

Geschreven door:  

Joke Mosk

11 februari 2018 - 15:33 uur

Rob heeft een heel warme, sympathieke stem.
Is sportief, maar ook romantisch. Prachtige combinatie.
Hij kreeg ook al heel veel reacties, begrijp ik.
Mocht hij de juiste klik er niet bij vinden, wil ik eventueel wel kennis maken met hem.
Ik woon in Brabant, maar kom uit Noord-Holland.
Met vriendelijke groet, Joke Mosk


Geschreven door:  

Mariet

4 februari 2018 - 21:16 uur

Ik wil graag kennis maken met Rob.
Ik ben een leuke sportieve vrouw, 72jaar, heb al meerdere lange (kampeer) fietstochten gemaakt, o.a. Praag, Santiago, Rome.
En wat het belangrijkste is: er zitten nog zoveel mooie fietstochten in mijn hoofd en die zou ik heel graag met een leuke, aardige en sportieve man maken.
Mariet