Gevonden: een actieve vrouw voor Ludwig


Dating

23 november 2017 18:11

Binnenkort spreken ze af om te kijken of het klikt!

We vinden een leuke kandidate voor Ludwig: Wil. Ze is 76 jaar oud en nog heel actief. Ze rijdt nog zelf auto en gaat naar musicals. “Komend weekend ga ik nog een weekendje naar Maastricht met een vriendin.”  Zij zocht eigenlijk geen man die veel ouder is; Ludwigs ideale vrouw mocht niet ouder zijn dan 70 jaar. Toch lijkt dit een perfect match te zijn. Ludwig krijgt het nummer van Wil, zodat ze binnenkort kunnen afspreken o het inderdaad zo goed klikt!

Het verhaal
Paula luistert altijd naar Adres Onbekend en denkt dan aan haar broer Ludwig. Hij komt vaak bij haar op de koffie, maar ze ziet dat hij behoefte heeft aan gezelschap en intimiteit. Ze vraagt ons of we Ludwig willen overvallen voor een date.

Hij hapt gretig toe en weet precies wat hij zoekt. Een slanke vrouw, niet groter dan hij is (1.75m) met wie hij kan dansen, reizen en die zeker niet achter de geraniums wil zitten. Onlangs heeft Ludwig zelf nog parachutegesprongen. Daarom denkt hij, 81 jaar, dat vooral jongere vrouwen zijn levensritme kunnen bijhouden. Het liefst begint hij een relatie met een actieve vrouw die met hem in de caravan meegaat naar Barcelona.

Iets meer over hem: hij is een voormalig onderhoudsmonteur bij de KLM, is sinds 2,5 jaar weduwnaar en heeft twee kinderen. Hij komt uit Nieuw-Vennep, maar hij heeft net opnieuw zijn rijbewijs gehaald, dus als zijn nieuwe vrouw ergens anders vandaan komt is dat ook geen probleem.

Aanknopingspunten:
* slanke vrouw tussen de 65 en 75 jaar
* niet groter dan 1.75m
* actieve vrouw met wie hij de hele wereld kan bespreken

Dating: actieve vrouw voor Ludwig - deel 1


Dating: actieve vrouw voor Ludwig - deel 2Laat een reactie achter
Plaats reactie1 reacties

Geschreven door:  

Ludwig Fauser

3 december 2017 - 19:22 uur

Even voor Ron Kas hemzelf , Ben even je 06 nr zoek . Heb contact gehad per telefoon met WIL UIT SCHIEDAM , Lang met elkaar gesproken en zijn bereid elkaar eens te gaan ontmoeten , maar denk niet dat het een vervolg daarna gaat krijgen . Het is wat zij zegt . In de loop van de tijd heeft ze een eigen leven opgebouwd , heeft veel eigen mogelijk heden en vindt het moeilijk om daar wat van in te leveren . Maar ben wel toch van plan haar te gaan op zoeken . Zij uitte ook dat ze niet op zoek was naar een persoon van 81 jaar , maar tijdens het gesprek kwam ze daar op terug en vond mij toch ondanks mijn leeftijd , laten we maar zeggen ( aanvaardbaar ) Haha . Toch mooi meegenomen . Heb nu via Facebook een vriendin in Ghana , je zal wel denken die is stapelgek, praat er nu ± 2 maanden mee en het contact is bereleuk . Als de geldboot wat meer reserve in het ruim heeft wil ik daar dan ook heen voor een week of 2 , om te kijken hoe de vork in de steel zit . Zij is verpleegkundige en heeft nu een job in het leger . Naar mijn mening is het niet om de poen te doen . Groetjes van Ludwig Tel nr = 0636101892 .