Nog niet opgelost: knappe jongen uit de Plus in Utrecht

Zoektocht

“Ik had gelijk spijt dat ik hem niet gewoon heb aangesproken!"

Wanneer Lisanne op donderdag 24 september 2020 rond 19:07 uur in de Plus supermarkt op de Voorstraat in Utrecht loopt, ziet ze daar een wel hele leuke en knappe jongen. Ze passeert hem meerdere keren in de winkel. Ook bij de kassa ziet ze hem weer: “Ik had een klein akkefietje bij de kassa met een meneer die mij vroeg zijn spulletjes te betalen. Hierna hadden we nog een milliseconde oogcontact.” Beluister het fragment hieronder voor het hele verhaal.

De knappe jongen is minimaal 1.96 meter lang, heeft kort bruin haar en waarschijnlijk bruine ogen. Hij droeg een donkerblauwe trui en is slank. Ook heeft hij iets buitenlands en moet hij rond de 27 jaar oud zijn: “En hij was vooral ontzettend hot! In mijn hoofd heet hij Rafaël, is hij single, en lijkt het hem heel leuk om een drankje met mij te gaan drinken. Maar ik zou het hem graag in het echt vragen!”

Lisanne stapt niet op hem af, maar heeft als ze thuiskomt meteen spijt. Ze plaatst een oproep op Facebook en die wordt massaal gedeeld. Toch heeft ze de jongen nog niet kunnen vinden. Wie zou deze knappe ‘Rafaël’ zijn?

Aanknopingspunten:
* knappe jongen uit Utrecht
* hij deed op donderdag 24 september 2020 rond 19:00 uur boodschappen bij de Plus supermarkt aan de Voorstraat in Utrecht
* kocht o.a. chips
* zijn naam is onbekend
* om 19:07 rekende hij af
* er was een akkefietje met een andere klant bij de kassa naast hem
* hij droeg een donkerblauwe trui
* is minimaal 1,96 meter lang, heeft kort bruin haar en bruine ogen
* is slank en heeft iets buitenlands
* is ongeveer 27 jaar oud
* Lisanne droeg een zilverkleurige trui en heeft lang blond haar

Lisanne zoekt knappe jongen uit de Plus in Utrecht - deel 1Delen