Terugblik: Harrie zocht zijn oude liefde Petra

Zoektocht

Na tien jaar zijn ze nog steeds samen!

Harrie en Petra ontmoeten elkaar tijdens de zomer van 1973 op Terschelling. Harrie: “Ik was met vier vrienden op vakantie, Petra was met een vriendin. We zouden een weekje naar Terschelling gaan en een weekje naar Schiermonnikoog. Maar na de ontmoeting met Petra hoefde ik niet meer zo nodig naar Schiermonnikoog.” Ze hebben een jaar een relatie, maar mede door de afstand en hun werk loopt het stuk.

Dan wordt Harrie halverwege de jaren 80 opgeschrikt door een telefoontje van zijn oude vlam: “Ze was op haar zolder liefdesgedichten van mij tegengekomen en was in de telefoon geklommen. Ik was totaal verrast en liep rood aan. Mijn ex-vrouw zat naast me en ik stond volledig met mijn mond vol tanden.” Hij denkt nog vaak aan het telefoontje en vindt het jammer dat hij destijds niet langer met Petra heeft kunnen praten. Zo heeft hij niet kunnen vragen naar een telefoonnummer of adres...

Precies tien jaar geleden wordt Harrie in Adres Onbekend herenigd met zijn oude liefde Petra. Weer staat hij met zijn mond vol tanden. Na tien jaar blikken wij terug op deze zoektocht. Wat blijkt? Ze zijn nog steeds samen! Beluister het fragment hieronder voor het hele verhaal.  

Harrie zocht zijn oude liefde PetraDelen