Nog niet opgelost: biologische vader Mustafa

Zoektocht

‘’Ze heeft zo weinig familie, daarom gaan wij als vriendinnen voor Naomi aan de slag!’’

Niemand weet waar Mustafa gebleven is of wat zijn achternaam is. De bekende kentekens zijn nagetrokken, maar het blijken allemaal slapende kentekens. Er is dus geen eigenaar meer te achterhalen... We zoeken door! Voor tips bel 0800 3030300 of mail naar zoeken@adresonbekend.nl. Beluister de fragmenten hieronder voor het hele verhaal. 

Het verhaal
Naomi kent haar biologische vader Mustafa niet. Gelukkig heeft ze lieve vriendinnen, die samen met haar op zoek willen gaan. Vriendin Marinde neemt het voortouw: "Naomi wil dit zelf ook graag, maar heeft een moeilijke tijd achter de rug. Haar moeder is in 2009 overleden en kort daarna overleed ook haar oma. Naomi heeft altijd extra hard haar best gedaan, omdat ze zoveel te verstouwen kreeg op jonge leeftijd. Wij als vriendinnen strijden voor haar. Ze heeft zo weinig familie en dat mist ze heel erg. Wij hebben daarom gezegd dat we voor haar aan de slag zullen gaan!"

Naomi is in 1986 geboren uit een kortstondige relatie tussen haar moeder Jacqueline Bosman en Mustafa. Mustafa houdt van salsadansen en samen gaan ze regelmatig naar de Melkweg in Amsterdam. Halverwege augustus vertrekt Mustafa naar Spanje, omdat zijn vader ernstig ziek is. Jacqueline blijkt zwanger, maar Mustafa weet mogelijk niks van die zwangerschap. Marinde: "Naomi's moeder heeft in haar dagboek geschreven dat ze een vriend tegenkwam op de markt die zag dat ze zwanger was. Misschien heeft Mustafa er dus toch via via van gehoord."

Mustafa woonde vroeger Amsterdam en mogelijk is hij na zijn bezoek aan zijn vader, weer teruggekeerd naar Nederland. Het was zijn droom om kroegen te openen in Spanje en/of Amsterdam. Waar is Mustafa gebleven?

Aanknopingspunten:
* biologische vader Mustafa
* achternaam onbekend
* vermoedelijk geboren eind jaren 50 of 1960
* had een kortstondige relatie met Jacqueline Bosman (later Veldwijk) in het jaar 1985
* in april 1986 is Jacqueline bevallen van een dochter: Naomi
* mogelijk weet Mustafa niet van Naomi’s bestaan
* laatst bekende woonplaats van Mustafa is Amsterdam
* hij was bekend bij de AIVD
* hij heeft gewoond in de Spaanse exclaves Ceuta en Melilla in Marokko
* Mustafa had twee zussen
* hij reed in verschillende auto’s in het jaar 1984 met kentekens: 66-15-RK, 06-12-UD, 41-95-UM, 25-GT-40

Naomi zoekt biologische vader Mustafa - deel 1


Naomi zoekt biologische vader Mustafa - deel 2Delen